Fotopagina


DORUS:
Tijdens onze wandelingen volg je me op de voet, je bent mijn schaduw....hihi....komt dat omdat je mij zo lief vindt of omdat ik de lopende koekjestrommel ben?Je bent een heerlijke hond om uit te laten, super lief en je luistert ontzettend goed.Je hebt een speciaal plekje in mijn hart.


KIKA:
Je bent een lief, leergierig hondje, je pikt nieuwe dingen snel op. In het begin was je wat onzeker, heel begrijpelijk. Het is nu hartstikke leuk om te zien hoe jij de andere honden uitdaagt om lekker met jou te gaan rennen. Je hebt een snelheid en conditie,noem je vaak hazewindje.


SEPP:
Vrolijke en lieve Sepp, altijd in voor een wandeling. Als ik je kom halen, begroet je mij uitbundig en sta je gelijk in de startblokken om te gaan. Heerlijk om je samen met Sara of Teddie uit te laten.


BOBBIE:
Ik neem je af en toe eens mee voor een boswandeling. Zomers als je het warm hebt, plof je neer op het zandpad om verkoeling te zoeken en verander je van een wit hondje in een zwart.


BIKKEL:
Wat ben je toch een enthousiaste hond. Je begroet me uitbundig en dan kom je met 4 poten los van de grond. Heerlijk om je te mogen zien opgroeien. Vaak lopen we richting het parkje om te spelen en als we onderweg dan mensen of honden tegenkomen, dan wil je die ook uitgebreid begroeten.
1 2 3 4
  Volgende