Fotopagina


ISO & BOWDYNN:
Iso,je bent een lieve lobbes.Je hebt gelukkig weer een (speel) maatje gevonden in Bowdynn,die ik gekscherend boeventronie noem.Je bent de de derde pup Landseer die ik mag zien opgroeien en daar geniet ik intens van.


DWOESCHKA:
Je bent een heerlijk hondje om uit te laten.Sinds je weet dat ik je kom halen voor een wandeling, ben je door het dolle heen zodra je mijn auto hoort of dat je me ziet.We spelen heel wat af samen.Je vindt het zo leuk om met dennenappeltjes te spelen, daar krijg je geen genoeg van.Sara vindt jou helemaal geweldig en ze mag heel veel van je.


DUNDEE:
Crocodile Dundee, zo noem ik je dan. Ik laat je af en toe eens uit. Je bent een lieve Golden.


FIDOR:
Het is leuk om je van pup af aan te mogen uitlaten en zo te zien opgroeien.Goochelen kan je ook, als ik een dennenappel weggooi, kom je met een dood konijn terug in je bek en krijg dat dan maar eens afgepakt!Samba is je beste vriendin, die je van pup af aan al kent.


FRITS:
Fratsen Frits, noem ik je.Je hebt zo'n guitige kop.Als ik je kom ophalen, word ik altijd begroet door je met een kussen of knuffel in je bek.Tijdens onze wandeling kom je regelmatig ineens voor me zitten om te kijken of je een koekje kan scoren.
1 2 3 4
Vorige  Volgende