Fotopagina


KAAT:
Je bent een super lief hondje, er zit geen greintje kwaad in jou.Sommige hondenbaasjes denken dat je nog een pup bent.Laatst zei iemand nog, toen je in de rui was, oh ze heeft haar nestharen nog.Nou zei ik, dat kan niet ze is al volwassen.Tijn was je favoriete maatje om mee te spelen, hij was ook heel dol op jou.Helaas is Tijntje een sterretje.


SARA:
Mijn Sara,oogappeltje,knuffelkont,wervelwindje......ga zo maar door.Je bent een heerlijk beestje, geniet intens van je.Andere honden vind je helemaal geweldig, dan gaat de speelmodus aan en besta ik niet meer, dan ga je helemaal los.Hoop dat we nog vele (bos)wandelingen samen mogen maken.


LOLA:
Je bent een super enthousiast hondje, een lieve scheet. Regelmatig lig je nog te snurken onder je dekbedje als ik kom, maar dat verandert snel zodra ik de sleutel in het sleutelgat van de voordeur steek.Dan ben je ineens klaarwakker en word ik uitbundig begroet. Hoor je tijdens de wandeling een sirene van een ziekenauto, dan ga je stil staan en loei je mee met de sirene.


LUNA:
Een lief wervelwindje,die ik voorheen samen uitliet met haar huisgenootje Sammie.


SAMBA:
Altijd super blij als ik je kom ophalen,je bent een lieverd. Ook jou heb ik als pup min of meer zien opgroeien,alleen toen liet ik je nog niet uit.Ik kwam je regelmatig tegen met je baasjes in de bossen.Fidor is je vriendinnetje van je puppytijd,jullie zijn van ongeveer dezelfde leeftijd en het is hartstikke leuk dat ik jullie regelmatig samen kan uitlaten.
1 2 3 4
Vorige  Volgende