In mijn herinnering


DANTE:
Een Landseer ECT, een ras waar ik voorheen nog nooit van gehoord had. Je was een lieve lobbes, heb erg van je genoten en ik mis je nog steeds. Hoe ik in het begin je naam onthield, heb ik aan je bazinnetje te danken,die zei lachend: eerst koffie en dante


FIDOR:
Je werd in de bossen gekscherend Donna Corleone genoemd, vanwege je hoge leeftijd. Wat heb ik om je gelachen, als je iets vond, een plastic flesje of zo, die nam je dan mee tot het einde van de boswandeling, dan verdween je plotseling tussen de bomen en ging je een kuiltje graven om vervolgens je buit er in te leggen en met je snuit duwde je er zand over heen.


JUNIOR:
Veel te kort hebben wij, jouw baasjes en ik, van je mogen genieten. Opeens was er de diagnose kanker, wat kwam dat hard aan, voor een hond die nog zes moest worden. Wat had ik graag nog heel wat wandelrondjes met je willen maken, maar helaas mocht het niet zo zijn.


CHIEN:
Vriendin van Renzo en mij natuurlijk. Tot het laatst ging je mee voor een lange boswandeling en dan huppelde je vrolijk mee. Je mocht 14 jaar worden, een respectabele leeftijd.


RENZO:
Voor mij ,een hele mooie herinnering,die gelukkig nog leeft. Je bent verhuisd,zal je missen,bedankt voor de heerlijke wandelingen,heb van je genoten.
1 2 3
  Volgende