In mijn herinnering


JOPLIN:
Op een vrijdag liet ik je uit,nietsvermoedend dat dit onze laaste wandeling samen zou zijn.Ik zal je herinneren als een vrolijk,huppelend hondje.Met je neusje was niks mis,je had een ontzettend goed jachtinstinct en daardoor liet ik je aan de lange lijn uit,anders werden de boswandelingen wel erg lang.Haha...de lange lijn deerde je niet,je baasjes hadden bijna een keer een flappie op hun menu.


SAMMIE:
Toen ik je leerde kennen,was je al een lieve,oude oldie.Heel rustig ging je mee wandelen samen met je maatje Luna.


BO:
Je lag op maandag en dinsdag mij vaak op te wachten op de stoel voor de raam.Zodra jij mij zag, opende jij of je bazinnetje de gangdeur en was je meteen klaar om te gaan.We hebben veel heerlijke wandelingetjes gemaakt en gespeeld met dennenappeltjes.Zal je missen,lieve Bo.


BINKIE:
Als ik je kwam halen, werd ik vrolijk begroet met een botje in je bek en liep je kwispelend rondjes.Zie ik nu een postbode onderweg, dan denk ik met een lach aan je.Je was een lieverd en ik heb van je genoten,dag lieve Bink.


TIJN:
Je was een kanjer! Prins Hendrik noemde ik je soms gekscherend. Beer en jij waren de beste vrienden, hoop dat jullie elkaar weer gevonden hebben daarboven en dat jullie de boel daar lekker op z'n kop aan het zetten zijn. Jullie worden vreselijk gemist.
1 2 3
Vorige